zaterdag 30 augustus 2008

op slot

Ik gooi het slot erop; het Belgradoblog gaat drie weken dicht. Eenentwintig dagen zullen jullie het zonder me moeten doen. Hier kun je terecht als je het niet meer trekt. Als je leuke faits divers, aardige gebeurtenissen en diepe inzichten uit Belgrado en omstreken wilt, zul je er zelf heen moeten, want ik ben er even niet. We gaan op vakantie. Eerst twee weken Italie, dan nog een weekje Nederland. Ik wens ons veel plezier en jullie veel sterkte met deze eerste Belgradoblogloze periode in ruim drie maanden. Sinds 27 april zijn we 247 stukjes, 3573 bezoeken en 5691 page views verder. Ik beleef er veel plezier aan, zoals ik veel plezier beleef aan het wonen en werken hier. Ik hoop dat ik erin slaag dat een klein beetje over te brengen. Tot op 21 september (of zo).

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Prettige vakantie, David Jan.
Eeen trouwe lezer.

Anoniem zei

Ook namens mij een fijne tijd toegewenst. En, o ja, ik heb uit onbetrouwbare bron vernomen dat Ratko M. op 7 september om 14:35 uur opgepakt wordt. Hij zit aan de kust van Montenegro. Maar dat lees je dan wel in de krant in Rome ofzo.

Groeten van Jesse.

Anoniem zei

Fijne vakantie!! :))

Anoniem zei

David Jan,
volgende keer moet ik mijn vakantie wat beter afstemmen op die van jou, nu heb ik net mijn internet-loze drie weken gehad, en dan gaat pal daarop het Belgrado-blog drie weken op slot ;)
Fijne vakantie gewenst!
tot over drie weken,
Albert

Anoniem zei

Hallo Daav,

Moet eigenlijk niet kunnen, zomaar 3 weken op vakantie. Maar vooruit maar. Plezier en ik zie over 2 weken in Ned.

Jan