maandag 11 augustus 2008

balkanmedailles


Nee, nog geen nieuwe medaille te melden, maar wel positief nieuws over Servië. De volleybalvrouwen hebben met 3-0 van Algerije gewonnen. Roxana Cocos uit Roemenië en Romela Begaj uit Albanië doen vandaag mee aan het gewichtheffen voor vrouwen tot 58 kilo.
Het tenissen is een enorme puinhoop door een overvloed aan regen. Qua Serviërs speelt Novak Djoković vandaag zijn eerste partij tegen de Amerikaan Robby Ginepri. Samen met Nenad Zimonjić moet hij nog een mannendubbelpartij van zondag uitspelen. Janko Tipsarević speelt tegen de Spanjaard David Ferrer en Jelena Janković neemt het op tegen Cara Black uit Zimbabwe. De Roemeen Victor Hanescu staat tegenover Simone Bolelli (Italië) en zijn landgenote Sorana Cirstea tegenover Shahar Peer uit Israel. Tot slot speelt Marin Cilić uit Kroatië tegen de Argentijn Juan Monaco.
Zeilers uit Kroatië, Slovenië en Bulgarije gaan van start in verschillende klassen en zo zullen er nog wel wat zijn, maar nu moet ik echt weg.
Morgen spelen de waterpoloteams van Kroatië en Servië tegen elkaar. Dat zal een fijne onderwaterknokpartij worden.
update: Ik kan vanuit hier (=Kosovo) nauwelijks volgens wat er er allemaal in Peking gebeurt, dus jullie zullen het een paar dagen zonder moeten doen. Voor zover ik kan beoordelen hebben we nog geen nieuwe medailles, terwijl al die anderen maar doorgaan met scoren. Wat is er toch aan de hand?????

Geen opmerkingen: