woensdag 27 augustus 2008

VOERTUIGENSERIE

Je ziet soms de vreemdste karretjes op de weg. Dit ding bijvoorbeeld kwam ik gisteren ergens onderweg tegen. Geen idee wat het is. Het maakte een heleboel herrie, er zat een man in en het leek heel in de verte op een invalidenwagentje, maar dat was het zeker niet. Even later ramde ik zowat een tractor. Dat krijg je als je al rijdend foto's zit te maken.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste David Jan,

Onderstaand berichtje heb ik al eerder verstuurd maar ik zie het maar niet verschijnen dus ik typ het maar opnieuw. Ik ben zo handig met computers.... Maar het karretje dat je niet kent is denk ik een Multicar M zoveel. Het werkpaard uit de DDR. Typ Multicar+M in google afbeeldingen en je zult een hele rij modellen zien. Dit soort voertuigen vind ik altijd erg leuk en je ziet (zag) ze altijd veel in het Oostblok. Veel meer dan bij ons. Ik vind ze altijd een beetje aandoenlijk, en hebben een meer menselijke maat en bijbehorend tempo. Je kunt ze nog steeds veel kopen op ebay.de maar dan zijn ze niet meer goedkoop, terwijl je ze zo'n 15 jaar geleden letterlijk voor niets mocht meenemen. De fabriek is één van de weinigen die na de Wende het hoofd boven water heeft kunnen houden by the way.
Hoe is het afgelopen met het zigeunerhuwelijk? Of zijn ze nog bezig. Moest bij dat bericht denken aan de film "Black Cat, White Cat". Een meesterwerk met hetzelfde thema. Mocht ik ooit (besluiten te) trouwen, dan hoop ik het zo te doen. Burps.

Nou, eens even kijken of ik de goeie knoppen vind. Groet van Jesse!

David Jan zei

Dank Jesse voor deze info. Als ik terug ben in Belgrado zal ik er eens rustig naar gaan kijken. Hoe Marko's bruiloft is afgelopen weet ik eerlijk gezegd niet. Ik heb er niks meer van gehoord, dus ik schat dat het na een dag of drie feesten, eten, drinken, musiceren en dansen wel was afgelopen. Met een kater van drie weken vanzelfsprekend.