maandag 11 augustus 2008

onderweg

Een impressie van de weg van Prokuplje in Zuid-Servië naar Priština. Niks bijzonders, maar dan weet je ook eens hoe het er daar uitziet. Ze zijn allemaal vanuit de rijdende auto genomen, dus er is hier en daar wat bewogen. Ga er even voor zitten, het zijn er veel.2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heeej. Wat ontzettend leuk man! Je weet wel; de tour de france is ook voornamelijk leuk om te zien vanwege de mooie tocht die je mag meerijden achter op de cameramotor. Allemaal plaatjes die je eigenlijk anders nooit te zien krijgt tenzij je de moeite neemt om er zelf heen te gaan. Hoe meer foto's hoe beter dus, vind ik. Zo te zien ook een lekker weertje daar, en is al die rommel nou nog steeds niet opgeruimd. Het is daar ook altijd hetzelfde. Heel veel plezier, laat je niet provoceren, rij voorzichtig (het was er een aantal jaren terug soms erg spannend op de openbare weg en dat zal ook nog wel niet veranderd zijn)en blijf mooie foto's doorseinen.

Groeten van Jesse.

David Jan zei

Ik kan je geruststellen, het rijgedrag in Kosovo is aanmerkelijk verbeterd. Er zijn inmiddels zoveel snelheidscontroles (het lijkt wel of de politie niks anders te doen heeft) dat Kosovaren zich aan het maximum houden. Sterker nog, de boetes zijn zo hoog en de pakkans is zo groot dat de meesten voor de zekerheid nog veel langzamer rijden dan toegestaan.