zaterdag 9 augustus 2008

balkanmedailles


Hoera, we hebben de eerste gouden plak. Alina Alexandra Dumitru uit Roemenië heeft hem gewonnen bij het judo in de categorie tot 48 kilo. Gefeliciteerd Cornelis. Ooit van haar gehoord?


medailles.doc

6 opmerkingen:

goooooood girl zei

Very good......

David Jan zei

Oh mijn hemel, ik wist niet dat ik zulke mooie bezoeksters had.

Anoniem zei

Van gehoord ja, ik heb alleen zojuist live op Het Oog zitten praten over de Roemeense turnsters (dus opblijven en geen bier drinken en dan ook nogeens een rampzalig gesprek) - die turnsters komen morgen. Waarom ze geen goud halen deze keer, heb ik na de plotselinge eindtune maar aan mijn katten in de tuin uitgelegd.

David Jan zei

Ik ken het gevoel van laat op de (zaterdag)avond van allerlei wijzigheden te moeten verkondigen, terwijl je eigenlijk heel andere dingen wilt doen. Toch ben ik erg benieuwd wat je die katten hebt verteld.

Anoniem zei

Dat ze niet in het plastic zwembadje moeten springen en dat RO qua damesturnen niet zoals in 2004 en 2000 goud haalt bij de landencompetitie. Dat komt door allerlei schandalen: (ex-)turnsters in sexbladen, processen tegen de trainers e.v.a.; steeds minder Roemeense meisjes zijn bereid hun jeugd en gezondheid op te geven voor een, ooit, heilig doel, namelijk de opvolgster van Nadia Comaneci worden. Wie dan toch in die turnploeg komt, eist vrijheid. Vriendje hebben, snoep eten... RO strijdt met Rusland om het brons, zeggen de kenners, China en VS om het goud. Een stap terug.

David Jan zei

Goh, en dat allemaal tegen een kat?