maandag 22 september 2008

vakantie

Oh, wat was het mooi in Vicenza, in Verona, aan het Lago d'Iseo, in Lucca, in Florence, in Ravenna en in Parijs. Maar omdat al die plaatsen niets met de Balkan te maken hebben, ga ik er niet over schrijven. Voor geïnteresseerden zijn er, naar ik tenminste aanneem, voldoende andere blogs. Onze vakantie eindigde zo:
Aan het strand bij Den Haag en dat was mooi.
Vandaag ben ik druk met vakantiespullen opruimen, vakantie-inkopen (jas, boeken, t-shirts, pasta, grappa, olijfolie etc.) bewonderen, boodschappen doen, kranten lezen en uitzoeken wat er hier de afgelopen weken zoal gebeurd is. De Servische Radicale Partij is uit elkaar gevallen. Dat zouden we kunnen beschouwen als goed nieuws. Een jongen had een verkeersongeval veroorzaakt, zag zijn vriendinnetje in een plas bloed liggen en schoot zichzelf een kogel door zijn hoofd. Het meisje was slechts licht gewond, bleek later, de jongen dood. Dat is slecht nieuws. Kortom, ik ben weer terug. Vergeef me dat ik nog niet veel meer weet te melden. Dat komt wel weer.
Het is slecht weer in Belgrado -grijs, kil en af en toe een spat regen- maar dat zal me niet verhinderen om er met volle kracht tegenaan te gaan.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste David Jan, gelukkig dat je weer terug bent. 't Was maar niks zonder jou in de Balkan. We kunnen weer gerust naar bed. Groet, Peter uit Frankrijk

lowlander zei

Beste blogger! Ik zie dat je veel interesse in reizen hebt. Ik wil je graag uitnodigen op TravelBoards, een nieuw, internationaal reisforum voor Europa. Na registratie kan je je blog url in je profiel zetten zodat je link onder elke forum bericht verschijnt. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen!

Anoniem zei

Welkom terug David-Jan. Gelukkig weer dagelijks iets te lezen ;-)
Zie dat je een goede vakantie hebt gehad, dat doet me deugd!

David Jan zei

Blij dat jullie blij zijn. We gaan er weer tegenaan.