donderdag 31 juli 2008

rectificatie


Hier stond vanochtend heel even het hoofd van de 'nieuwe' Radovan Karadžić, die geen Dragan David Dabić meer is. De krant Blic had hem als eerste en had er "To je on" (Dit is 'm) boven gezet. Ik heb de foto toch maar van het blog afgehaald, vrezend voor een miljoenenclaim van de uitgever van Blic. Ik mag de afgelopen dagen dan niet te klagen hebben gehad over mijn inkomsten, dat betekent nog niet dat ik alles meteen maar weer wil inleveren. Als je benieuwd bent, moet je snel even het Algemeen Dagblad gaan scoren. Daar staat-ie ook in heb ik begrepen. Je kunt ook naar de site van Blic.
ps Een hele trouwe bezoeker stuurde deze link. Het is een Tsjechische documentaire in een heleboel delen met de titel Gestolen Kosovo. Ik vind de benadering zelf nogal eenzijdig (de titel duidt daar ook wel op), de Serviërs wel heel erg het slachtoffer. Maar de film bevat hoe dan ook een schat aan historische beelden, die ik in ieder geval nog nooit had gezien. Kijken dus, al moet je er wel wat zitvlees voor hebben.

1 opmerking:

Anoniem zei

De man is wel erg oud geworden..maar vluchten en geen contact hebben met je familie gaat ook niet in je koude kleren zitten..

Overigens nog een documentaire die wellicht interessant is om op je blog te vermelden:
http://www.youtube.com/watch?v=0vLGXLFufbY

Is een documentaire van Tsjechische origine, die de problematiek in voormalig joegoslavie goed uiteenzet.