woensdag 16 juli 2008

duizend!!!!

Geloof het of niet: het Belgradoblog heeft duizend bezoeken gegenereerd. In feite zijn het er nog meer, want ik ik heb pas na twee weken bloggen een tellertje geïnstalleerd. Hoera, feest, dat schreeuwt om vuurwerk.


Hola, het verkeerde plaatje, dat waren Navobommen. Dit moet het zijn.


Willen jullie me feliciteren? Dat kan, laat gewoon een reactie achter. Als er voldoende binnenkomen, dan zal ik overwegen nog een poosje door te gaan.
Wensen, vragen, suggesties, liefdesproblemen, kritiek, toeristische kwesties, filosofische beschouwingen of nog iets anders? Kom maar op, zolang het iets met de Balkan te maken heeft, zal ik kijken wat ik ermee kan doen. Op naar de honderdduizend. Živeli!

11 opmerkingen:

Nenadski zei

Ziveli & Nazdravlje (wel met een rakija in de hand!!!)
En vooral doorgaan (om met Barry Stevens te spreken)

Anoniem zei

gefeliciteerd!!
(en kun je in de statistiekjes zien of mijn verwijzingen naar jou op Fanlog ook iets opleveren?)

Jeanne

Anoniem zei

Ook ik feliciteer je natuurlijk van harte! Goed gedaan hoor, maar je hebt dan ook echt een leuk blog! Vooral blijven doorgaan graag. De voertuigenserie is mijn favoriet, maar daar mogen wat mij betreft nog veel meer rare en uniekere voertuigen bijkomen. In mijn herinnerering reden die er in het verleden in elk geval heel veel. Vooral op het boerenland. Ook de treinen, en dan de interieurs daarvan, waren vaak lachen. Hier kan je denk ik ook mooie foto's maken. Anyway, je ziet maar; ik blijf lezen.

Groet van Jesse.

David Jan zei

Hartelijk dank voor jullie warme woorden. Wees gerust Nenadski, de rakija staat hier naast mijn computer. Die Barry Stevens, hoe heette dat programma ook alweer waar hij aan meewerkte?
Jeanne, het fanlog draagt zeker bij. Niet in enorme aantallen, maar ik heb er sinds je eerste melding tot 14 juli veertien bezoekers aan te danken. Dankjewel.
Je hebt gelijk Jesse, ik zit veel te veel in de stad. Niettemin neemt het aantal vreemde, gekke en opmerkelijke voertuigen zoetjesaan ook op het platteland af. En de trein, daar zeg je wat, daar heb ik hier al zeker vijf jaar niet meer ingezeten. Wordt weer eens tijd.

Anoniem zei

Beste David Jan, gefeliciteerd! Wij, je collega's in Brussel, zitten sinds januari hier en hebben op www.levenoppluto.nl inmiddels zo'n duizend bezoekers per maand. Het aantal groeit gestaag en het allerbelangrijkste zijn linkjes... Dus: ruilen? Wij een link bij jou en jij bij ons? Groeten, Pieter-Bas en Sophie

Anoniem zei

Beste David Jan,
van harte gefeliciteerd. Jij vult voor mij een deel op van het gat dat BureauBelgrado.nl (RIP) vorig jaar liet vallen. Ik zal een link naar je opnemen op mijn a. den Doolaard site (maar dan moet jij wel doorgaan met bloggen...)
Iets om eens achteraan te gaan vroeg je? Dat kun je krijgen. Onlangs ontdekte ik in de beeldbank van het Nederlands Fotomuseum wat foto's van Cas Oorthuys, met daarop o.a. de schrijver A. den Doolaard. Kun jij achterhalen wie er verder op de foto staan, wat het opschrift op de winkel is, etc? Wanneer de locatie te achterhalen is, is een foto van de huidige situatie ter plekke ook leuk natuurlijk. Foto is uit 1955 of 1956.
http://www.nederlandsfotomuseum.nl/component/option,com_nfm_collection/sub,result/Itemid,152/lang,nl/template,detail/detail,1.109336/self,1/

Veel succes,
Albert (www.adendoolaard.nl)

David Jan zei

Beste Albert,
We hebben een deal. Ik ga door met bloggen, jij zet mijn site op jouw site (ik zal de jouwe ook op de mijne zetten). Je geeft me geen eenvoudige opdracht, allereerst al omdat de site die je noemt niet opengaat. Kun je me schrijven hoe ik er kom? En áls ik die foto heb, dan is het natuurlijk nog maar de vraag of ik kan ontdekken wat je vraagt. Maar goed, ik zal m'n best doen. Hoop wel dat je een beetje geduld hebt, want ik kom niet elke dag in Macedonië.

Anoniem zei

Deal!
Ik heb de foto op mijn site gezet(www.adendoolaard.nl), wanneer je erop klikt kom je op de foto in de beeldbank van het Nederlands Fotomuseum, wanneer je er daar nogmaals op klikt kun je ook inzoomen etc.
Voor je onderzoek hoef je niet ver de deur uit, de foto is genomen in Belgrado (maar laat dat je er niet van weerhouden eens in Macedonië langs te gaan...) Ik ben benieuwd of je iets op de foto kunt herkennen!

David Jan zei

Nog even een antwoord voor Pieter-Bas. De link staat erop. Leuke site van jullie. Succes.

Anoniem zei

Hallo Daaf,

Haal het niet in je hoofd te stoppen met dit blog! Hoe moet in anders controleren wat je zoal doet ? Ik kan moeilijk elke week naar Belgrado komen.

Doorgaan in het zweet des aanscheins of zoiets.

Jan

David Jan zei

Ha die Jan,
Nee, elke week lijkt me inderdaad overdreven, maar een beetje vaker zou ik helemaal niet erg vinden. Ik kom jullie trouwens ergens eind augustus lastig vallen. Leuke verjaardag gehad?