woensdag 18 maart 2009

knippen en plakken

Nee, vandaag geen mooie plaatjes van afgelegen oorden of foto's van braspartijen in de provincie. Vandaag is een binnenzitdag, een werkdag, een knip- en plakdag. Alle materiaal van de afgelopen week moet worden gemonteerd, zodat er begrijpelijke reportages ontstaan die de radioluisteraar begin volgende week kan horen in het Radio 1 Journaal en bij de Wereldomroep. Koffie erbij, sigaretten, een stuk door Aleksandra gebakken appel-pruimen-notentaart en aan den arbeid.

Dat klinkt erger dan het is. Buiten is het rotweer, de taart is lekker en ik houd er wel van om van al die stukjes een mooi geheel te maken. Onderdeel van het vak. Morgen ook nog de tv-reportage over Aleksinac monteren en dan mag het van mij mooi weer worden.

3 opmerkingen:

Michel zei

Welk programma gebruik jij? Ik heb de intrede van digitaal monteren gezien, m'n broer moest vroeger alles doorspelen naar de (regionale) studio, duurde tijden. Nu zit hij ook lekker thuis te monteren..

David Jan zei

Ik gebruik Magix Audio Studio. Heel gebruiksvriendelijk en vol met mogelijkheden, waarvan ik waarschijnlijk slechts vijf procent gebruik.

Anoniem zei

Wat ziet die taart er lekker uit...kan je het recept geven????