dinsdag 10 maart 2009

even zonder

Ik zit in Tirana in een hotel zonder internetverbinding. Jullie zullen het tot zondag of maandag zonder me moeten doen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben toch wel erg benieuwd wat je daar aan het doen bent, zonder aankondiging ;-)

Fabian zei

werkt de KPN dongle niet in Tirane ?

Anoniem zei

Reis je per trein of ben je met de auto naar Albanie gegaan? En hoe doe je dat met Kosovo? Onze groene kaart is daar niet geldig. Groeten, Marijke en Rudi

Anoniem zei

Veel plezier in Tirana, naar mijn bescheiden mening de leukste "hoofdstad" in de regio. En...ze hebben daar echt internet; slechte hotel keuze ?

groet

Herman

David Jan zei

Er was helemaal niks geheimzinnigs aan mijn reisje naar Albanië. Ik ben alleen wat eerder vertrokken dan aanvankelijk gepland. Vandaar dat ik het niet had aangekondigd. Natuurlijk bestaat internet in Tirana (en de rest van Albanië). De website van het hotel waar ik zat, had ook aangekondigd dat er een verbinding zou zijn in alle kamers, maar dat bleek niet het geval te zijn. Er stond alleen in de receptie een nogal oude computer met een hele trage verbinding. En, Marijke en Rudi, ik ben met de auto gegaan, via Macedonië, dat is de snelste weg, hoewel de afstand groter is dan door Montenegro of Kosovo. De groene kaart is in Kosovo inderdaad niet geldig. Je moet aan de 'grens' een aparte Kosovo-verzekering kopen, vijftig euro voor vijftien dagen als ik me niet vergis.