maandag 23 juni 2008

puf zweet

Je ziet het: om even over half negen vanavond was het nog 32 graden in Belgrado. Warm, puf, zweet, morgen alweer twee schone shirts nodig. Als de wasmachine dat maar aankan.
Maar wat klaag ik nou? We hebben twee kaartjes voor The Police voor morgenavond. In het Ušće-park, aan de samenvloeiing van Donau en Sava. Dan kan het toch niet meer stuk?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik las het inderdaad, dat het warm was, en nog warmer ging worden in Servie..Ben benieuwd hoe ik daar volgende week op ga reageren, vanaf het regenachtige nederland naar 30+ temperaturen in Servie..ach overleven we ook wel weer ;-)

Veel plezier bij The Police vanavond!

Anoniem zei

Dat is een verdomd mooi vooruitzicht. Beetje drinken mee vanwege de temperatuur, filmpje maken voor youtube (inclusief zonsondergang graag)zodat wij achteraf kunnen meekijken, en genieten maar zou ik zeggen. Groet van Jesse.

David Jan zei

Dat zal niet een beetje drinken mee worden, maar een heel vat. Genieten gaat natuurlijk lukken, maar of er een filmpje van komt betwijfel ik. Plaatjes wel, ik zal kijken of die zonsondergang erop te krijgen is. En Marko, ik kan je ten dele geruststellen. Ik zag vanochtend op het weerbericht dat het in de loop van de week 'afkoelt' tot 29 graden. Daarna zal het ongetwijfeld weer warmer worden, dus laat die trui maar thuis.