donderdag 4 juni 2009

bah

Vanochtend zag het er nog uit zoals hierboven. Inmiddels als hieronder.


Het is al dagen rotweer: regen wind, koud, grijs, miezerig, geen zin om naar buiten te gaan en dat terwijl het bijna zomer is. Jullie hebben naar ik heb begrepen prachtige pinksterdagen gehad. Ik zat hier met een trui aan. En dan de komende dagen. Morgen kans op storm en overmorgen en zondag kans op regen. En ik weet het zeker: als er nu kans op storm of regen wordt voorspeld, dan zal het stormen en regenen. Met bakken zal het uit de hemel vallen. Wie zullen we daar nou eens de schuld van geven? Suggesties?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo DJ,
bespeur ik hier enige vorm van verwende geest, eigenlijk een verwende "state of mind" om maar zo te zeggen... Ja, ja, op de Balkan is het mooi weer haast een vast gegeven. Dit zouden mijn eigen woorden kunnen zijn, maar dan in een willekeurig zomerweek hier in NL door de jaren heen, he.
Bedankt voor de reminder, hou nog even vol! Pozdrav,
Sasja iz Harena

Nadin zei

Nou ja als het helpt, het waait en miezert er hier ook op los na de pinksterdagen en ook ik heb vandaag met een trui aan de wind en miezer vanachter mijn raam mopperend gade geslagen ;) Van het weekend schijnt het weer beter te worden hier, hoop dat het bij jullie ook snel mooi weer wordt.

David Jan zei

Ik ben blij om te lezen dat het in Nederland ook weer miezert. Hier zit het er een beetje beter uit, maar ja, dat was gisterenochtend ook zo en jullie hebben gezien hoe dat afliep. En ja, draga Saša iz Harena, ik ben verwend geraakt. Maar wat heb je nou aan Skadarlia om de hoek als je er niet op een terras kunt zitten?

Fabian zei

He David-Jan,

Ik heb beide rotweer en mooi weer gehad toen ik op de Balkan was...Podgorica afgelopen maandag spande toch wel de kroon: de hele ochtend met bakken uit de hemel en zwaar onweer...'S middags zon en heerlijk temperatuurtje, maar toen moest ikw eer met het vliegtuig terug..

Maar niet zo zeuren David, na regen komt......juist altijd weer zonneschijn!Groeten uti een koud en regenachtig Nederland...

David Jan zei

Ik kan jullie geruststellen, het regent nog steeds niet...