maandag 19 januari 2009

snot

Het spijt me dat ik jullie dit moet aandoen, die enorme neus, maar het had erger kunnen zijn. Twee seconden voordat ik de foto nam hing er nog een druppel aan. Met andere woorden: is het eindelijk weer eens mooi weer in Belgrado, ben ik snotverkouden, ik bibber, ik voel me lamlendig en ik wil alleen maar slapen. Misschien toch wat te fanatiek in de weer geweest met het paintballen, misschien is het wel gewoon de tijd van het jaar of een voorbijvliegend virus.
De journalistieke plichten van vandaag zijn verricht. Vanochtend een verhaal getikt over de luchtvervuiling ten gevolge van de gascrisis (stookolie, hout, kolen) voor de GPD. Als je over een regionale krant beschikt, kun je al die wijsheid morgen lezen. Ik hoop dat morgen ook het Russische gas weer gaat stromen, maar zeker weten doe je dat nooit als Rusland en Oekraïne ergens bij zijn betrokken. Voor nu: het ga jullie goed de rest van de dag, ik kruip onder de wol. Letterlijk.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Beterschap!

Anoniem zei

Veel knoflook eten,schijnt goed te helpen..beterschap!!

Michel zei

Sve najbolje za tebe..odmori se!

David Jan zei

Dank jullie hartelijk. Het gaat alweer een stuk beter. Misschien wel door de knoflook, die ik hoe dan ook al in flinke hoeveelheden eet.