donderdag 8 mei 2008

sterren, vlaggen en gehandicapten

Ik loop even een beetje achter vanwege het overweldigende werkaanbod. Excuses. Voor de écht geïnteresseerden, vrijdagochtend 11.00 uur bij de VPRO op Radio 1.






Geen regen bij de Democratische Partij gisterenavond. Ik heb zo'n vermoeden dat Xavier Solana daar achter zit. Want kijk eens wat een Europagezindheid. Sterren, vlaggen, gehandicapten, het kon niet op. En al het Brusselse geslijmbal bij de Servische kiezer lijkt warempel nog resultaat op te leveren ook. Boris en kornuiten lopen behoorlijk in op Tomislav en co. Jammer alleen dat de Democraten naar alle waarschijnlijkheid geen coalitie kunnen vormen, vanwege een gebrek aan medestanders in het parlement.



Qua inhoud was er niks nieuws te melden, maar de Democratische Partij had wel een gigantisch aantal mensen op het podium weten te proppen. Al hun kandidaten voor de Belgradose gemeenteraden (er zijn zondag ook lokale verkiezingen) en voor het parlement. Chapeau! Voor de rest toch vooral veel heldenverering op de videoschermen. Boris Tadić zit in de bus (terwijl gewone mensen toch echt moeten staan), Boris Tadić heeft lijfwachten en Boris Tadić doet zijn armen omhoog.





Gelukkig was er aan het eind wel Bengaals vuur.


1 opmerking:

David Jan zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.