maandag 19 mei 2008

goud en zilver

Ik weet dat zwijgen goud wás, maar kom op zeg, dit is het tijdperk van de communicatie. Waarom reageert er niemand op alle onzin die ik hier neerkalk. Is het dan allemaal zo vreselijk saai? En vooruit, waag je ook eens aan de nieuwe enquète. Hartstikke anoniem, tenzij je de winnaar wordt, want dan moet je met me op de foto. Samen op schoot bij Jovana Janković, de presentatrice van al het moois dat dezer dagen in Belgrado gaande is.


2 opmerkingen:

tuinkabouter zei

Nou, David Jan, dan schrijf ik jou een klein opbeurend tekstje. Ik lees je blog bijna elke ochtend als een deel van mijn heimwee-roindreizen in de Balkan, centraal & oosteuropa. Alhoewel ik helemaal niet van Hind op de hoogte was waarschijnlijk omdat ik niet in Nederland woon maar in Frankrijk, ben ik het met je eens, dat zij een prachtige blom van een meid is. Verder, komplimenten voor je blog-stijl et sretan put!

David Jan zei

Beste tuinkabouter,
Dat noem ik nog eens moed: een reactie achterlaten op het Belgradoblog. Fijn om te weten dat ik na zo'n korte tijd op z'n minst één fan heb. Als je weer eens komt heimwee-rondreizen, dan zal ik je met oud-Balkanese gastvrijheid ontvangen. Met de complimenten van Hind,
hvala lepo.