donderdag 11 februari 2010

radio


Gisterenavond, een uur of acht. Ik was gevraagd voor een interview door een productiebedrijfje dat radioprogramma's maakt voor tientallen lokale en regionale zenders. Het idee daarachter was me niet helemaal duidelijk, want het gesprek schoot van links naar rechts en van boven naar beneden. Het ging erover hoe ik in Servië terecht was gekomen, hoe je mijn naam uitspreekt, of ik een pc of een mac gebruik en waarom, of ik Facebookgebruiker ben en nog veel meer. Benieuwd wat ze daarvan weten te maken. Wie dacht dat het vreselijk serieus was, komt bedrogen uit. We hebben ons suf gelachen.

4 opmerkingen:

Fabian zei

Lachen is gezond en het hoeft niet altidj even serieus te zijn :-)

ach je hand nog in het verband zie ik op de foto 's ;-)... ik heb nu een schouderontsteking (zo vlak voor de carneval), het enige voordeel daarbij is dat mijn zojuist aangeschafte literatuur kan lezen: een boek over Arkan en nu bezig met een boek over Mladic (geschreven door een Amerikaanse Seviër): aanbevelingswaardig.

Nog een technisch vraagje: heeft jouw blog rss feeds ? Anders mail ik je daar nog wel over, als de ontsteking weg is :-(

David Jan zei

Vergeef me mijn domeid, Fabian, maar dat over die rss feed is voor mij typisch een kwestie van klok en klepel. Ik heb er wel eens van gehoord, maar ik heb geen idee hoe ik zoiets toevoeg. Sterkte met je schouder

Mark zei

@Fabian,
In de rechterkolom staat, onder "Blogarchief" het kopje "Aanmelden bij". Feeds worden meestal automatisch gedetecteerd (verschil per browser), dus je ziet zo of een site feeds aanbiedt.

Fabian zei

@boris dank
wat ik bedoel is dat ik een link op mijn pagina kan zetten, waarbij David Jan's blog automatisch worden vervest, kijk hier maar eens:
http://balkan.fabian-vendrig.eu/news/
U snapt wat ik bedoel?
Alvast thanks!