vrijdag 5 februari 2010

liefde

In de Cvijićevastraat is iemand ongelooflijk verliefd op ene Sandra. Hoe ik dat weet? Kijk maar.

4 opmerkingen:

Krajisnik zei

Je had boven dit kopje ook typisch belgrado kunnen zetten

Anoniem zei

Damn... toch niet die Sandra van de Cvijićevastraat nummer 29? Die ken ik ik nog wel, en daar ben ik helemaal op af geknapt toen. Wens die knakker maar veel geluk en wijsheid. En als ie de ware aard van Sandra eenmaal kent moet ie alles wel weer netjes schoon maken.

Goh, Sandra.... woont die daar dus nog.

Hgr. Jesse

P.S. kan je de rest van de tekst misschien een beetje vertalen. Ik kan dat niet maar ben wel nieuwgierig.

Michel zei

Haha ook in Beograd komt Valentijnsdag eraan. Ik zie een wanhopige `Fica` die niet snapt waarom hij de bons heeft gekregen, en hoopt dat ze weer `over de brug komt´maar da´s een hele vrije interpretatie van mij :-) Wel prachtige graffiti trouwens..

David Jan zei

Je hebt gelijk, Krajisnik, je ziet dit soort liefdesverklaringen geregeld in Belgrado, dus er had best 'typisch Belgrado' boven kunnen staan.
Ik heb geen flauw idee wie deze Sandra Čađenović jouw Sandra is, Jesse. Zoals je weet is (Alek)sandra één van de meest voorkomende, zo niet de meest voorkomende meisjesnaam in Servië. Foto 1: Sandra je bent alles voor me. Foto 2: Ik besta om van je te houden. Foto 3: Verniel niet de brug die ons verbindt, jij bent de enige die mijn liefde waard is. Foto 4: Liefje, jij bent alles voor me, ik bemin je zeer. Wij kunnen alles samen.