zaterdag 6 februari 2010

knokpartij

De partij van Velimir Ilić, Nova Srbija, verzamelt handtekeningen ten gunste van nieuwe verkiezingen. Velja hangt zijn vertrouwde verhaal op over de dieven in de huidige regering en dan gebeurt het volgende. Kijk, luister en huiver.

3 opmerkingen:

Aleksa zei

PRAVDA ZA DEJANA!!!
Dat is de democratie die velja ilic propageerd!Iedere keer had hij goeie woorden voor hooligans,moordenaars en allerlei kriminelen en nu heeft hij geoogst dat wat hij zelf gezaait heeft!!!
Je kan hem hooren hoe hij tot veroordeling van deze man vraagt en hoe hij zich nu bedreigt voelt maar is zelf vergeten dat hij regelmatin jurnalisten heeft geslagen en dat hij paar jaar geleden toen hij in de regering zat marko milosevic heeft vrij gesprooken vanwegen het misshandelen van een joengen met een keting zaag!!Hij zei toen dat het voor een christen morale plicht is om te vergeven en ik vraag me nu af of hij uberhaupt weet wat moraal is!!!! !!!

Fredrik zei

Ja..Hij heeft geluk dat die aanvaller geen wapen gebruikte. Het was frontaal. Maar Ilic bleef kalm. Hij is zo te zien niet erg bang aangelegd...

David Jan zei

Ik ben geen fan van Ilić, integendeel, maar om te proberen hem in elkaar te timmeren, gaat me echt te ver. Inderdaad gelukkig dat de aanvaller geen wapen bij zich had.