maandag 3 november 2008

hèhè

Ik was er al bang voor. Ze beloven je bij de internetprovider dat alles voor elkaar komt, moet je toch nog een paar dagen wachten op een verbinding in het nieuwe appartement. Weekend hè. Het werkt nu, zij het met wat horten en stoten.
Ik zit in mijn nieuwe kantoortje aan huis. Piepklein, ik schat nog geen vier vierkante meter, maar reuze knus. Ik kan nog geen plaatjes laten zien, want mijn camera is of zoek of nog ergens in een verhuisdoos, waarvan er steeds minder onuitgepakt zijn. De verhuizing zelf is probleemloos verlopen, maar ik barst nu van de pijn in m'n rug en al mijn spieren. Alles op z'n plek zetten, boekenkasten in elkaar schroeven, tafels van hot naar haar sjouwen, vieze keuken schrobben. Kortom allemaal klussen die mijn vastgeroeste lijf niet gewend is. Ik kan de trouwe bezoekers overigens mededelen dat de bewuste lamp nog potsierlijk lelijk hangt te zijn.
Nog een paar dagen en dan moet alles op z'n plek staan, liggen of hangen. Ik zie er naar uit. Kan ik ook weer eens aan het werk.
Morgen hoop ik plaatjes te kunnen laten zien.

3 opmerkingen:

Fabian zei

Ik heb niet voor die lamp gestemd ;-)!

Misschien kan je hem er per ongeluk af laten vallen? Mijn Servische vrienden kennen wel wat methode's ;-)

Maar niet contant door lopen te mauwen over die lamp...grrrrr....
Groet uit Nederland!
fabian

Anoniem zei

Veel plezier in jullie nieuwe huis!

Groet,
Marko

Anoniem zei

Veel succes in de nieuwe woonstee , dat het maar snel een vertrouwde en warme plaats mag worden.

p.s.Valt mij niet tegen dat je er relatief snel internetverbinding hebt , hier in NL verlopt dat soort zaken (helaas)meestal trager.