zaterdag 19 december 2009

winter 4

Uitgaan in Belgrado is onder de huidige omstandigheden geen sinecure. Om de band Ne te zien optreden in Povetarac (boot in de Sava), moet je je door hopen sneeuw worstelen, het risico lopend onderweg hier een daar een ledemaat te breken.De taxi die normaal gesproken bijna voor de deur stopt, komt niet verder niet verder dan de afslag van Brankov Most.


Veel mensen waren er niet op Ne afgekomen. Maar wat wil je. Een barre tocht, gecombineerd met het feit dat zo'n stalen boot ijskoud water natuurlijk niet warm te stoken is, dan blijven de meesten liever gewoon thuis. Logisch. Zanger Malina was er niet rouwig om. "That's rock'n roll", luidde zijn scherpzinnige commentaar.


4 opmerkingen:

Christina-99 zei

Hallo David Jan,

Even iets heel anders dan de mooie sneeuw (hier vanmorgen nog veel cm's erbij), maar misschien voor een aantal blog-lezers actueel.

Onderstaande mail kreeg ik van
Martijn van Tol.

Ik zou graag in contact komen met mensen uit Servie, Macedonie of Montenegro die in Nederland wonen en binnenkort familie of vrienden op bezoek krijgen uit hun geboorteland. Dit in het kader van de beslissing dat mensen uit die landen vanaf 19 december vrij mogen reizen door West Europa

Het is voor een radio documentaire voor de wereldomroep

voor meer informatie kunnen mensen mij mailen of bellen

Hartelijk dank!

--
Martijn van Tol
+31(0) 6 53473004


Radio Netherlands Worldwide
http://media.rnw.nl/en/production/3511

University of Amsterdam
http://home.medewerker.uva.nl/m.vantol

David Jan zei

Dankjewel Christina. Ik zet een kopie op het blog.

Ismael zei

Het ziet er bijna Amsterdams uit, dat nu (tijelijk) ook een Witte stad is

David Jan zei

Maar daar heb je geen Malina en Ne op een ijskoude boot.