zondag 20 december 2009

oproep


Een bezoekster kreeg onderstaande vraag en ik geleid die door. Voel je de behoefte om over dit onderwerp iets over te vertellen, neem contact op met Martijn van Tol (die ik niet ken). Voor het geval je het niet weet: Radio Nederland Wereldomroep is een soort van publieke omroep, die zich richt op luisteraars in het buitenland, voor zover ik weet met uitzendingen in het Nederlands, Indonesisch, Engels en Spaans.

Ik zou graag in contact komen met mensen uit Servie, Macedonie of Montenegro die in Nederland wonen en binnenkort familie of vrienden op bezoek krijgen uit hun geboorteland. Dit in het kader van de beslissing dat mensen uit die landen vanaf 19 december vrij mogen reizen door West Europa. Het is voor een radiodocumentaire voor de wereldomroep.
Voor meer informatie kunnen mensen mij mailen of bellen.
Hartelijk dank!--
Martijn van Tol+31(0) 6 53473004
Radio Netherlands Worldwide http://media.rnw.nl/en/production/3511
University of Amsterdam http://home.medewerker.uva.nl/m.vantol

1 opmerking:

Aleksa zei

Hoi Jan,je zei dat als we kritiek of suggesties hebben dat we het vrij kunnen uiten,tijdje terug had je een vreselijke macedonische nummer opgezet dus wil ik je vragen of je deze nummer zou willen op zetten om je blog bezoekers te laten horen dat in balkan ook heel erg goeie muziek is.
http://www.youtube.com/watch?v=mIfffsHkEw8