zondag 4 oktober 2009

land

Er groeien hete paprika's in de tuin


en kolen.
Het uitzicht op de Donau is magnifique

en het is een enorme lap grond.

We hebben gisteren voor de verandering maar weer eens een huis bekeken. Weer in Surduk. De keus wordt moeilijk. Alles heeft z'n voors en tegens. In dit geval is het huis niet helemaal jofel. Er moet heel veel aan gebeuren, maar voor iemand met grootgrondbezittersambities is dit toch wel heel antrekkelijk. Eerst nog maar eens wat meer bekijken.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi David Jan,
het zit er goed uit... Alleen, ik vraag me het volgende af: hoe ver staat "je" huis van de oever af? Dit in geval van een eventuele (en niet geheel ondenkbare) overstromingen en aarde verschuivingen... Denk niet dat ik een pessimist ben, wel iemand die meedenkt!
Warme groetjes,
Saša

David Jan zei

Dank voor je zorgen, Saša, maar wees gerust. Het huis staat ruim driehonderd meter van de rivier en bovendien ligt het land hier een meter of veertig boven de Donau. Voor overstromingen hoeven we dus niet bang te zijn. Dorpelingen vertellen dat er bij extreem hoge waterstanden wel eens een stukje oever in het water wil vallen, maar dat dat heel uitzonderlijk is. Bovendien zal het wel even duren voordat de rivier droehonderd meter heeft opgepeuzeld.

Anoniem zei

Ja, nou dat stelt me gerust!
Mocht het echt zo ver komen met het kopen(waar dan ook in die kontreien) dan duim ik uiteraard voor een goed dealtje...
Groetjes, Saša