zondag 11 oktober 2009

gast

We hebben een gast uit Nederland. Hij is hier al een week. Normaal gesproken slaapt hij gewoon op de slaapbank in de woonkamer, maar vannacht heeft hij kennelijk besloten dat het beter is om onder de tafel te gaan slapen. Ik weet niet wat hem daartoe heeft bewogen, misschien wel het feit dat hij vandaag jarig is. Ik zal het hem eens vragen als hij zometeen ontwaakt.
Update: Het raadsel is opgelost. Iets met de laatste bus die hij had gemist, pas om half zes thuis en ons niet in de weg willen liggen. Ja ja, dat geloven we meteen.

9 opmerkingen:

kosovosrbija zei

teveel slivovitch

David Jan zei

Ik denk dat jouw inschatting meer hout snijdt dan de officiële verklaring die hij heeft gegeven (zie update).

kosovosrbija zei

dus verkeerd gegokt..maar het kon wel..hij was jarig dus ik dacht flink aan de borrel..

Christina-99 zei

Geachte Kosovosrbija,
Ga nog eens even naar een ROC of een NT2 cursus en laat je (op zijn minst wat Nederlandse uitdrukkingen betreft) even bijscholen.
Succes !

kosovosrbija zei

ik weet niet wat je je eigen mee bemoeit..christina...we zijn niet allemaal zo slim als jouw..dus ga zelf een cursus pakken ..van niet moeien...heb je de universiteit gehad...mensen afkraken..ken ik ook..als het moet..dit ken ik je wel zeggen mind your own buisness..of op zijn servisch ..gledaj svoja posla...

David Jan zei

Hoho, laten we elkaar nu niet gaan beledigen. De wereld is al ingewikkeld genoeg.

Arie zei

Nu wordt het juist interessant, maar dan zonder beledigingen inderdaad. Welke uitdrukkingen heeft Kosovosrbija verkeerd gebruikt Christina-99? Ik kan weinig fouten ontdekken, in zijn eerste 2 reacties dan, en zeker niet genoeg om hem extra cursussen aan te raden... Hier moet meer achter zitten.

Jan zei

Eigenlijk ken ik maar 1 iemand die onder de tafel slaapt bij jou. Op een kleedje. Dat is zacht en veilig :-)

David Jan zei

Drie keer raden. Zijn naam begint met een D en eindigt op een N en ik ben het niet zelf...