donderdag 17 september 2009

voor en na

Vertrokken met een maagdelijk blotebillengezicht, teruggekomen met een Balkanbaard van drieënhalve week (helaas met heel veel grijs). Vijfduizend kilometer (Belgrado-Corsica-Nederland-Belgrado) verder en het zit er weer op, de vakantie. Uitgerust, uitgewaaid, uitgezwommen, uitgewandeld, uitgegeten en uitgedronken. Corsica was fijn, dank u. De baard is er vanaf, ik kan dus weer aan het werk. Welkom terug in dit theater.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Haaaaa.... dat is fijn. Mijn ochtenden waren de laatste tijd wel een beetje "leeg" aan het worden zonder jouw aardige dagelijkse updates die ik doorneem tijdens de koffie. Baardexperimenten zijn altijd leuk op vakantie, ik heb zelfs een keer alleen een snor voor drie weken gehad. Je voelt je er echt een beetje anders door. Maar het afscheren beviel mij ook bijzonder; een soort rituele lading heeft het bla bla bla. En een nieuwe start kan er mooi door worden gemarkeerd. Hoe zouden Karadzic en bijv. Saddam Hoessein dat hebben ervaren?
Elkeweg, ik wens je een prettig nieuw (blog)jaar toe!

Groeten van Jesse.

David Jan zei

Hoe Karadžić en Saddam Hoessein zich hebben gevoeld, weet ik niet. Voor mij was het een hele opluchting. Die baard kriebelde. Blij dat ik er van af ben.

Nadin zei

Welkom terug :)
Lang leven de balkan baard!;)

Ismael zei

De balkanbaard stond je goed, maar weet uit ervaring een baard kriebelt en blijft kriebelen, maar is altijd een leuk experiment, op m`n werk tijdens een cursus over mogelijk terrorisme was een van de aandachtspunten let op mannen die net hun baard hebben afgeschoren, die een rituele reiniging kan zijn voor een "grote" daad, dat soort onzin kan ik dus niet serieus nemen, maar zit nu wel in m`n hoofd.

Ismael zei

ps fijn dat je terug bent, zoals iemand hier al zij de ochtenden waren leeg, zonder een leuk balkanbericht, maar het gaf me wel de kans om je oudere posts nogmaals te lezen.i