zondag 27 september 2009

Gisteren in Niš geweest en pas na middernacht thuis. En toen had ik geen puf meer om nog een post te schrijven. Het was een gewoon familiebezoekje, waar niet al te veel over valt te melden. Natuurlijk volgestopt met eten en drinken.

En natuurlijk was de auto op de terugweg zwaar beladen met zakken en tassen vol eten. Deze keer: kilo's appels en peren, kilo's tomaten, een hele vracht rozemarijn, potten augurken en paprika, pečene paprike, allerlei soorten thee, taart, kersen en dan ben ik vast nog wel wat vergeten. Ik ga straks weer op pad, paarden kijken in Surduk bij Rudi en Marijke, en weet niet of ik later vandaag de kans heb nog wat te schrijven. Zo niet, dan morgen.

4 opmerkingen:

Michel zei

Zoals ze bij jullie zo mooi zeggen: Živjeti kao bubreg u Loju :-) Het ongezonde (veel roken en rakija) wordt denk ik door de Serven gecompenseerd door de gezonde producten van het land.. Ik zie het verband ineens!

Michel zei

Over fruit en groente verbouwen gesproken: ik heb daar misschien een leuk verhaal voor je, maar ik heb er nog niet zoveel informatie over. Mag ik je daar over mailen?

David Jan zei

Mailen mag altijd.

Kosta Kojic zei

Ik heb de link naar het "Groeten uit Surduk" weblog, of zoals de auteurs ervan zelf zeggen: webverhalen, gevolgd en voordat ik het in de gaten had was ik zeker een half uur verder met lezen van interessante verhalen.

Vandaar ook deze reactie met een aanbeveling om het weblog Groeten uit Surduk te volen aan de lezers van het BelgradoBlog.