zondag 23 augustus 2009

weg

Jullie beginnen waarschijnlijk allemaal terug te komen, tijd voor ons om te vertrekken. Dit is voorlopig het laatste stukje op het Belgradoblog, want we gaan op vakantie. Een week of twee op een goddelijk eiland, een dag of wat in Nederland. Vandaag nog even boodschappen doen, morgen en overmorgen via Zagreb, Triëst, Padova, Bologna en Florence naar Livorno. Woensdag met de boot naar Bastia. Meelezende inbrekers: het heeft weinig zin om in te komen breken, want er wordt op onze woning gepast, door iemand met een gevaarlijke hond nog wel. Het ga jullie goed, sterkte met de hervatting van werk, school of wat je dan ook doet. Ik zie dat het lekker weer is in Nederland, geniet ervan. Ik steek mijn voeten en de rest van mezelf een poosje in de Middellandse Zee. Joepie.
Rond 15 september weer terug.

7 opmerkingen:

Mark zei

Sretan put! Wel even wennen, drie weken geen nieuwe berichten...

Ismael zei

Geniet van je vakantie, wordt wel even afkicken om niet dagelijks te kijken of er al een nieuw berichtje staat. Sretan put!

Michel zei

Sretan Odmor, Uzjivaj se en tot ziens in september!

Nadin zei

Fijne vakantie, geniet ervan :)

Meryam zei

Ik moest Bastia even opzoeken maar het ziet er goed uit: van het ene warme land naar het andere! Zul jij bruin worden...

veel plezier

Fabian zei

Je vous souhaite des bonnes vacances en Corse :-)

Antje zei

Do svidanija! Klinkt goed, Corsica! Misschien kan je die hangmat eerst tussen de palmbomen testen!