zaterdag 16 mei 2009

jubileum 2

Als gisteren beloofd: foto's van het B92-feest. Hierboven de laureaten van gisterenavond; mensen die tien, vijftien, danwel de volle twintig jaar bij het huis werken. Ze kregen allemaal een tasje met inhoud. Ik ben vergeten te vragen wat er nou in die tasjes zat, dus dat weet ik niet. Doet er ook niet zoveel toe.
Erg veel valt er niet te vertellen. Het was een gemoedelijk feestje, kleinschalig vanwege de beroerde financiële situatie, maar wel gezellig. Vooruit maar, een stuk of wat plaatjes van de aanwezigen, een soort van sterrenparade a la Story of Privé.
1. v.l.n.r. Uroš (landbouwverslaggever), Roksanda (presentatrice), Miloš (presentator), Aleksandra (verslaggeefster, presentatrice), Ana (verslaggeefster)
2. Milan (eindredacteur, verslaggever)

3. Zlatko (cameraman)
4. Veran (baas)

5 en 6. Sara, dochtertje van Igor (eindredacteur) en haar voetjes.7 en 8. (de buiken van) Zaharije (landbouwspecialist) en Veran.

9. Ćirilo (programmamaker)
10. Aleksandra en Veljko (chef website) met maffiastijl zonnebril van Miloš.

Op een gegeven moment is zo'n feestje afgelopen en dan moet je weg. Dan rijd je door donker Belgrado,

kom je een hond of twee met rare glimogen tegen,

en beland je met Aleksandra, Miloš en Goran (radiomaker) in een kafana, waar anders...

2 opmerkingen:

Mark zei

Spijtig dat B92 niet via de satelliet wordt uitgezonden (voorzover ik weet tenminste). Radio is een goede manier om Servo-Kroatisch te oefenen. HR 1, 2 en 3 zijn bijna niet te pruimen: of nationale of internationale muziek die je overal kunt horen, of eindeloos stomvervelende tamburaši. Of om 9 uur in de ochtend een uitzending voor mensen in de "treći dob" - bejaarden dus. Mocht B92 in Kroatië wel te ontvangen zijn, dan hoor ik het graag.

David Jan zei

Nee, helaas niet via de satelliet. Sommige programma's kun je via www.b92.net terugluisteren. Er bestaan wel plannen om een regionaal netwerk op te richten, maar dat is toekomstmuziek.