dinsdag 19 mei 2009

hiernamaals

Ik weet dat de Verenigde Staten een machtig land is en de vice-president van dat land bijgevolg een machtig man. Wat ik niet wist, is dat hij rechtstreekse contacten heeft met het hiernamaals, dat hij er zelfs zomaar op bezoek kan. Lees het volgende maar eens. Het komt uit het door het Witte Huis rondgestuurde reisschema van Joe Biden, die vandaag, morgen en overmorgen op bezoek is in deze regio:

On Wednesday, May 20: The Vice President will travel to Belgrade, Serbia. He will meet with the Serbian President Boris Tadic; attend a Plenary Session of the Serbian Parliament; meet with the Prime Minister of Serbia Zoran Dindic; meet with the Defense Minister Dragan Sutanovac; and attend a dinner hosted by President Tadic.

Dat is toch knap. Voor zover ik me herinner, werd Djindjic op 12 maart 2003 doodgeschoten. Ik ben zelfs op zijn begrafenis geweest. Zal Biden hem morgen weer tevoorschijn toveren, zullen ze hem stiekum achter de hand hebben gehouden voor het geval Servie er in Amerikaanse ogen een puinhoop van maakt? Je weet het maar nooit. En als dat zo is, dan is Milosevic misschien ook helemaal niet overleden en verschuilt Tito zich wellicht nog ergens in een achterkamertje van het Witte Huis... Spannende tijden.

4 opmerkingen:

Michel zei

Dat zou ik knap vinden..met de Obama regering weet je het maar nooit, het zou een toppunt van vernieuwing zijn!

David Jan zei

Ik verwacht een boel werk als het gebeurt.

Marija i Rudi zei

Wat een sukkels. Maar per slot van rekening is Denemarken voor de VS toch de hoofdstad van Holland? Wat mooi dat je aan het berichtje kwam. Misschien is de "Obama-art" om met het verleden te praten een idee voor een boek van jouw hand. Een vernieuwd,spannend Servie.

David Jan zei

Een boek. Misschien wel een idee.