donderdag 9 oktober 2008

gaaaaaaaap


Gotohgotohgot, wat is het leven moeilijk. Vijf uur, buiten is het nog nacht en in mijn hoofd ook. Ik wist niet dat Belgrado zo stil kon zijn. Ik krijg m'n ogen maar niet open, maar een correspondent staat altijd paraat. Over ruim een uur in de uitzending van het Radio 1 Journaal. Over wat ook alweer? Oh ja, iets met de Verenigde Naties en Kosovo en Servië. Luistert er wel iemand op dat uur? Lijkt me sterk. Zal ik maar gewoon weer naar bed gaan? Goed idee. Snurk. Nee, toch maar niet.
GOEDE MORGEN LIEVE BEZOEKERS!!! ZIEN JULLIE WEL HOE ZWAAR IK HET HEB???

12 opmerkingen:

Anoniem zei

ja hoor, ik luister.
met dank aan een ernstige jetlag én plichtsbesef.
wat geen gelukkige combinatie is bij dit onderwerp.

en die lamp: laten hangen natuurlijk!!

David Jan zei

Dan ben jij zometeen waarschijnlijk een van de weinige Nederlanders die alles weten over de Verenigde Naties, het Internationaal Gerechtshof, Servië en Kosovo. En het lijkt er inmiddels op dat de meerderheid van de bezoekers van het Belgradoblog wil dat de lamp blijft hangen.

Anoniem zei

ik was vooral geboeid door het probleem van Kosovo dat het nu niet kan meedoen met het Songfestival!

maar de belangrijkste onderwerpen deze ochtend lijken tot de kredietcrisis en de filevrije dag dus daar zit ik op in te zoemen.

Anoniem zei

Helaas heb ik je niet kunnen horen vanochtend..wellicht dat er nog een youtube uitzending of uitzendinggemist achtig iets komt? Ben benieuwd naar je rapportage..

Groet,
Marko

David Jan zei

Je kunt terugluisteren op de NOS-site.

Liesberth zei

Was vanmorgen wel op die tijd wakker maar heb de radio niet aangezet,als je het nu gisteravond hier vermeld had...
En die lamp moet echt blijven,kan die niet iets betekenen in dit blog, is kennerlijk zeer populair.
L

Anoniem zei

Ik vind de lamp geweldig, maar die klok (laatste foto) kan echt niet. Heb je dat in je nieuwe toko hangen?

Ik was t/m afgelopen juni regelmatig om half 6 jullie tijd op Radio 1, volgens de kenners hadden we dan toch altijd nog 60.000 luisteraars.
Stond een half uur tevoren op. Briefje pakken. Achteraf moeilijker: terug in m'n bed en dan liggen piekeren over wat allemaal beter had gekund. Uitzending gelukkig verschoven. Want ik trek dat moeizaam, half 6 is midden i/d nacht voor mij. Ben semi-aanwezig en weinig flexibel.
Nee, dan liever Met het oog op morgen - hoef ik slechts driekwart avond geheel te onthouden & slaap de volgende dag uit tot aan het middaguur.

David Jan zei

Wat is er mis met die klok? Nee, die hangt niet in het nieuwe appartement. Die heb ik ooit eenszelf gekocht omdat ik hem MOOI vond. Komt ook gewoon weer aan de muur in het nieuwe appartement te hangen.

Anoniem zei

Ik bekijk de klok met een paar biertjes op, nu, en bij nader inzien heb ik me gisteren lelijk vergist. Een prachtig uurwerk. Werkt ook de luidspreker die aankondigt dat het boemeltje uit Vrsac arriveert?

Allemaal grappig bedoeld hoor, ik ben gewoon zo'n fan van de lamp dat ik jaloers word op die klok.

David Jan zei

Wat heb je d'r voor over?

Anoniem zei

Ik heb zelf alles laten hangen in mijn communistische appartement te Boekarest, thans museum zonder bezoektijden, geen behoefte dus aan Joegoslavische lamp. Die hoort daar.

David Jan zei

Hoe komt het eigenlijk dat ik dat nog nooit heb gezien?