dinsdag 28 oktober 2008

dilemma

De uit Nederland meegebrachte rookworst is al op, er is nog één stroopwafel over en een klein stukje amandelstaaf. De Droste-chocoladeletter (die ik zo lekker vind) is nog compleet. Maar je ziet het: het is een A en die letter is dus voor Aleksandra. Of zal ik toch maar stiekem... Waarom eigenlijk niet? Mijn naam heeft ook twee A's en wat doet het ertoe dat die niet aan het begin staan?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zie dat de taalverloedering genadeloos toeslaat: Chocolade Letter, Amandel-Staaf (stond er ook Rook Worst?) en 10 extra grote - niet gewoon of groot, nee, extra groot, vermoedelijk de omvang van een pizza - STROOPWAFELEN. Vroeger heette dat stroopwafels.

David Jan zei

Tsja taal... Ik heb er maar een post aan gewijd. De omvang van die stroopwafelen viel overigens nogal tegen. Volgens mij waren het gewone stroopwafelen, tenzij onder gewoon de grootte van een euro wordt verstaan.

Anoniem zei

mijn naam begint ook met een A

David Jan zei

Het is dat Aleksandra hem al opgepeuzeld heeft, anders zou ik zeggen: kom maar halen die letter. Wie weet heeft de goede Sint er nog een over.