dinsdag 21 juli 2009

izvinite

Vaste bezoekers hebben het vast al gemerkt: de laatste tijd post ik niet elke dag een verhaaltje. Dat is niet omdat ik dat niet wil of omdat ik bezig ben de brui eraan te geven, het is gewoon omdat ik er momenteel weinig tijd heb. Ik ben privé en voor m'n werk veel op pad en dat gaat nog wel even door. Heb dus een beetje geduld met me. Ik schrijf zoveel ik kan, want ik ben het Belgradoblog en zijn lezers een warm hart gaan toedragen. Maar de komende weken zal het nog wel eens gebeuren dat je geen nieuw stukje aantreft. Excuses.

4 opmerkingen:

Ismael zei

Hoi,

helemaal geen probleem, heel journaalkijkend Nederland heeft vanochtend van je zomercolumns kunnen genieten, en nu heb ik ook de kans om gemiste columns te lezen.
Gelukkig verplicht je jezelf niet om toch dagelijks wat te posten want nu blijven alle berichtjes even interessant.
ga zo door,

Ismael

Michel zei

Nema na cemu, ik kijk toch wel elke dag, zie vanzelf weer wat verschijnen. Zomercolumn was leuk, zoals je daar heel "cool" met één hand in je zak de club binnenwandelde.. Gaf al met al een leuk beeld van de Belgradose "scene" .

Eva Jinek sprak "Splavovi" keurig uit, (verademing in vergelijking tot Philip F.) maar dat zullen haar Tsjechische roots wel zijn geweest..

David Jan zei

Dank voor jullie begrip.

Jeppe Schilder zei

Ha die David-Jan,
Hoewel ik niet vaak reageer, bijna dagelijks kijk ik even naar de Balkan soap op je blog. Als je tijd vindt, kijk even op mn vernieuwde website www.jeppeschilder.com. Nog niet helemaal volledig, maar ben benieuwd wat je er van vindt.