zondag 15 november 2009

lachen

Nee, dat was lachen daar in Rome. Je ziet het. Dragan Šutanovac, minister van defensie van Servië, laat zich als een kleuter wegzetten dor Silvio Berlusconi. En waarom? Omdat de boomlange Šutanovac zo goed laat uitkomen wat een dwerg de premier van Italië is. De Servische delegatie is volkomen overrompeld door het gedrag van Berlusconi en manoeuvreert Ivica Dačić, minister van binnenlandse zaken, achter de clown van de Europese politiek. Een gênante vertoning. De halve Servische regering was er, dus er was keus genoeg, maar luister heren, als jullie enig respect willen afdwingen, dan laat je je niet misbruiken door die mediageile idioot. Dan blijf je gewoon staan. Begrepen?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een zielig (pathetic, zeggen de Engelsen) mannetje is die Silvio toch...

Michel zei

@Anoniem: mee eens, net als dat akkefietje met "Clooney".. en een lol dat 'ie had! Eng kereltje en jammer dat ze hem nog steeds serieus nemen.. Misschien omdat zhet "Europa" is en ze hem te vriend willen houden? (Niet dat dat iets uitmaakt)

Albert zei

Patriarch Servisch-orthodoxe kerk overleden, lees ik net bij NOS. Gaat verkiezing opvolger hetzelfde als bij RK paus, en sta jij binnenkort dus te wachten op witte rook??

Michel zei

Was die ANP necrologie van jouw hand, DJ?

http://www.nu.nl/buitenland/2123366/patriarch-pavle-overleden.html