maandag 23 november 2009

aleksandra


Aleksandra is vandaag jarig. Veel doen we er niet aan, want ze moet werken. Dat komt wel een andere keer. Zelf vindt ze dat ze al heel oud is; volgens mij valt dat nogal mee. Ik vind mezelf veel ouder (en dat ben ik ook). Ik wens haar nog heel veel jaren (heb dat privé natuurlijk al lang gedaan) en ik hoop dat ik van een flink deel van die heel veel jaren kan meegenieten.

7 opmerkingen:

Apsys zei

Ze blijft hoe dan ook de leukste nieuwslezeres om naar te kijken; een beetje de servische Sacha de Boer.

(dat maakt jou de servische Rick Nieman, hmmm.....)

Hartelijk gefeliciteerd Aleksandra!

David Jan zei

Wat het eerste betreft ben ik het met je eens (en niet alleen de leukste nieuwslezeres trouwens), maar hoewel ik Sacha graag zie, haalt ze het naar mijn bescheiden mening niet bij Aleksandra. En de Servische Rick Nieman, ik ken hem niet persoonlijk, maar ik deel je mening: hmmmm...

Antje zei

Gefeliciteerd! Juist als je oud wordt, moet je dat flink vieren lijkt me :).

Marija i Rudi zei

Aleksandra, we feliciteren je van harte vanuit Rotterdam! Sto godina sa Davidom Janom (haha, schrijven we dat in de goede naamval?).

We hebben Sacha de B. en haar Rick een keertje ontmoet. Onze Sacha straalde wel wat uit. Maar dat doe jij ook. Naša Aleksandra! Je hoeft toch niet te kiezen als je in twee werelden leeft?

En David Jan een soort Rick N? Mocht RN willen. Die zien we niet de Balkan afreizen [ook niet op zijn motorfiets] om de Roemeense verkiezingen te verslaan. Mooi gedaan, mooi jasje trouwens, David Jan!

xx MiR

David Jan zei

@ Antje. Maar ze ís helemaal niet oud. Dat vindt ze zelf alleen maar.
@ MiR. Hartelijk dank namens mijn echtgenote. Ja, kek hè, dat jasje. Een vriend van me wist nog op te merken dat ik een overhemd aan had moeten trekken. Zo blijft er altijd wat te zeuren over.

Ismael zei

Gefeliciteerd!

David Jan zei

Dank je.