vrijdag 5 maart 2010

geld

belgradeblogger.blogspot.com Estimated Worth $1606 USD by ...

Title, Belgradoblog. Description. Daily Pageview, 65. Daily Ads Revenue, $2.2. Last updated 24 Days ago. Index Data. Traffic Rank, 16777215. PageRank, 4 ...
www.websiteoutlook.com/www.belgradeblogger.blogspot.com - Cached -

Zit ik een beetje te googlen, kom ik ineens bovenstaand zoekresultaat tegen. Het Belgradoblog is kennelijk 1606 dollar waard en het heeft een dagelijkse advertentieopbrengst van 2,2 dollar. Dat laatste begrijp ik niet, want er staan helemaal geen advertenties op het Belgradoblog. En het aantal pageviews is aanmerkelijk hoger dan 65. Wie zijn die klunzen? Ik kom er niet achter, want de link werkt niet.

13 opmerkingen:

Fabian zei

fabian-vendrig.eu Estimated Worth $1401.6 USD

Ik ben twee honderd dollar goedkoper :-) Kan je trouwens de link aanpassen vanuit hier naar mijn website. Misschien handiger om deze link te gebruiken nu mijn nieuwe Balkan pagina's up and runnign zijn : http://balkan.fabian-vendrig.eu/

Meryam zei

Over geld gesproken: goed artikel in FD. Niet alleen vanuit droog-economisch standpunt geschreven.

Unknown zei

Hallo David-Jan,
Lang niets meer van je vernomen,heb je je blog aan de hoogste bieder verkocht, ben je met vakantie,ziek of anderzins, heb je je opgeworpen als mediator in de orthodoxe kwestie, heb je het transport van de giraf op je genomen, ben je de kruizen aan het omzagen, of heb je eindelijk een huisje gevonden.

groeten

Meryam zei

of achter de dolmadakia met een glaasje ouzo?

Meryam zei

of achter de dolmadakia met een glaasje ouzo?

Fabian zei

ik word ook wel nieuwsgierig!

Fabian zei

Ik gok op het giraffe transport trouwens :-)

vanderjas zei

Ik gok op druk druk en technische perikelen, wacht geduldig.

Christina-99 zei

Ben ik blij dat ik niet de eerste ben om te vragen wat er aan de hand is, ik stond al 8 maart in de startblokken, maar ik wil DJ niet altijd vragen en vooruitduwen.
Dank aan mijn mede bloglezers, dat jullie het voortouw genomen hebben om te vragen wat er aan de hand is.
Maar ik maak me wel ernstige zorgen, het kan toch zijn dat er werkelijk iets zeer ernstigs aan de hand is, hoop net als jullie dat we gaue weer iets horen uit Bgd

Fabian zei

Ja dat zijn we inderdaad niet gewend, een week geen blog zonder vooraankondiging. Laat ik hopen op technische perikelen...Allé D-J ik hoop dat alles goe met je is!
Pozdrav!
Fabian

Jan Buruma zei

Als trouwe lezer van de je blog - ik reageer minder vaak dan eigenlijk zou moeten - maak ook ik me zorgen.

Jan Buruma

Michel zei

Ja..ik kom elke dag en ik denk dat DJ nog aan het onderhandelen is over de prijs. Misschien dat de eis om de giraffe erbij te nemen net iets te gortig is? We missen je !

Krajisnik zei

Èlke keer als er nieuwe reacties komen denk ik dat het DJ is maar dan blijkt het weer niet zo te zijn.
Misschien zijn er probleem met zijn internet connectie