maandag 1 maart 2010

bs'er

Na vandaag ben ik wereldberoemd in heel Servië. Ik was een poosje geleden gevraagd voor een interview met het radioprogramma Tehnoskop, dat door heel Servië op regionale en lokale zenders wordt uitgezonden. Hier vind je de site van het programma en onderaan de tekst links naar de twee delen van het gesprek. In het Engels, dat wel, omdat ik het razende tempo van het programma niet aan kon met mijn steenkolenservisch.

4 opmerkingen:

Christina-99 zei

Dag BS-er!
Fijn dat je weer op "de basis" terug bent, zoals al eens gezegd er ontbreekt iets aan mijn dag als ik niets nieuws uit Belgrado hoor. Griekenland is natuurlijk zeer interessant, we betalen allemaal belasting en willen graag weten wat "onze" EU daar mee doet en als Griekenland daarmee geholpen is, mijn zege hebben ze, als ze zelf ook meewerken om het tekort terug te dringen.

Leuk "unverbindliches" interview en inderdaad, tjonge, tjonge, deze presentator Rade Santrač zet er de sokken in, zelfs een beetje vermoeiend snel!

Michel zei

"Santrac i Stranac"..mooi koppel haha! Leuk interview, DJ. Word je al op straat herkend? Ben nu eigenlijk wel benieuwd naar je "gluposti" in het Servisch.. :-)

David Jan zei

Ik kon Rade inderdaad niet bijhouden, maar dat is het concept. Jonge luisteraars schijnen het leuk te vinden. En nee, Michel, ik ben diep teleurgesteld. Ik was vandaag op de markt en niemand herkende me. 't Is maar radio, hè.

Marija i Rudi zei

Dat hebben die jongens en meisjes van Tehnoskop flitsend gemonteerd! Leuk die combinatie van jouw Engels met die snelle Servische vertaal-zinnen. Mooie stem heb je op de radio, echt waar. En je Engels klinkt ook prima. Zo, weet je niks van Mac-computers af? Een beetje technische jongere zweert daarbij. Tja, we zijn 50+ he?!
Groetjes,
Marija i Rudi