zaterdag 27 september 2008

celebrity


Het gaat niet om de mevrouw hierboven op de cover van Politika's tv-bijlage. Aardig genoeg, maar binnenin is iets veel interessanters te zien. Kijk maar:

Verrek, die ken ik ergens van ... Is dat niet mijn echtgenote? "Televisija je nepravedna," (televisie is oneerlijk), zegt de schat op pagina zes en zeven van het magazine. En dat zegt zij, zelf niet van het scherm af te slaan. Betekent dat ook dat zij onrechtvaardig is? Of is zij geen televisie? Ik zal het haar eens vragen als ze terugkomt uit de studio.
Aleksandra verschijnt op billboards, nu in Politika, ze is voor de vakantie ook al door het Blic Magazine geïnterviewd. Naar verluidt stond ze daar op de voorkant, maar we zijn er nog niet in geslaagd een exemplaar op de kop te tikken (zodra ik er een heb, zal ik het laten zien). Ik voel me zo nederig. Onrechtvaardig of niet. Half Servië kent haar inmiddels. Stonden we laatst in een winkel, vraagt een oudere mevrouw: "Presenteert u niet het nieuws van B92?" Ja, antwoordt Alekandra vriendelijk (je kunt haar niet van sterallures betichten). "Wat leuk om u eens te zien," zegt de mevrouw. "U bent in het echt net zo mooi als op de televisie." Kijk, dat vind ik nou ook.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

David Jan nu jij nog als man van... Leuk

David Jan zei

Kan ik leuk vertellen over hoe ik voor haar kook en strijk en dat dat in Nederland heel normaal is...

Anoniem zei

Beetje een strijdpunt lijkt me, ben jij nu de man van of is zij de vrouw van... als dat maar goed gaat;)

David Jan zei

Wees gerust, zo'n strijdpunt is dat niet. Vooralsnog zijn we gewoon met elkaar getrouwd en speelt de vraag wie de man of vrouw van wie is geen enkele rol. Aleksandra's exposure is alleen iets om over op te scheppen. Bovendien ben ik helemaal niet beroemd en wil ik dat niet zijn ook.