zaterdag 11 april 2009

en dan nog eens wat

Lieve lezeressen, beste lezers. Jullie gaan morgen op zoek naar paaseieren en, als je er tenminste in gelooft, vieren de wederopstanding van Jezus Christus. Ik zit om 8 uur 10 in JAT-vlucht JU 262 naar Nederland, waar ik tot en met 28 april ga blijven. Dat is een hele poos. Ik hoop dat ik het zal overleven. Geen vakantie, geen geluier, maar keihard werken. Eerst een tv-cursus, dan correspondentendagen van de NOS en daarna nog een cursusje of twee. Ik zal proberen jullie zo goed en zo kwaad als mogelijk op de hoogte te houden, maar verwacht die tweeënhalve week niet te veel van me. Bovendien, bloggen over Nederland, dat doen er al genoeg.
In ieder geval tot de 29e (dan is het alweer zowat koninginnedag, hebben jullie wel eens geen vrije dag?) Vrolijk pasen.

5 opmerkingen:

Antje zei

Nou ja, de 19e heb je een tweede -pravoslavny- kans om eieren te zoeken!

David Jan zei

Maar dan zijn ze in Nederland alweer weg :(

Apsys zei

Door speling van het lot zal je inderdaad twee keer het paasfeest mislopen,(of althans de nachtmis waar het feitelijk om draait.)
Om de wereldbalans in evenwicht te houden reis ik juist volgende week naar BG, zo kan ik (als ik dat zou willen) 2x deze mis meemaken. De wereldorde blijft bewaard, kinders slaapt gerust, rostilj here i come.

David Jan zei

Een hele geruststelling

Antje zei

Het was zaterdagnacht best druk in de orthodoxe kerk in Groningen. Maar eieren heb ik er idd niet gezien, wel zelf gekookt :)